Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZÍVEM HÍDJAI

2017.05.19

130149.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZÍVEM HÍDJAI

 

 

Huszonhat éve már, hogy nem vagy velem. Ez olyan sok év, fel sem bírom fogni, milyen sok. Ahogy pergetem a napjaimat, és visszagondolok arra a törékeny kis fiatalasszonyra, nem is értem, hogy volt erőm meghozni akkora vasakarattal azt a nagy döntést. Melletted maradtam, és nem csak fél szívvel. Te nagyon hamar meghaltál – tudod nyolc hónap milyen kevés volt belőled? De a szereteted, s az a tény, hogy kimenekítettél onnan,ahol a biztos pusztulás várt volna, örökkön mellettem tartott.

 

 

Gyűjtögetem kedves halottaimat, hiszen az életünk kíméletlenül megy előre, s hullunk. Ha váratlanul, az nagyon nagy ajándék.Ha sokat szenvedve – attól nagyon félünk. Ezek, akik most sorra masíroznak, összeszokott társaságot alkottak. Te értelemszerűen nem lehettél a tagja. Messze tőlem éltél és csak a csoda, illetve a Jóisten kegyelme sodort össze minket. Te angyal lettél, hogy kimenthess, aztán elszálltál. 1948 – 1991. Pontosan betöltött 43 év a zsenidből, a jóságodból, a szerelmedből. Meg a sok minden másból – ami nem ellenem történt, ezért le se írom. Nem engedtek alkotni. Húsz évig fiókban maradt, elveszett minden, amit leírtál. Két évig agyon lettél sztárolva. Hagytál magad után annyit, amennyi egy viszonylag normális emberi élet után marad.

 

 

A szívem beteg, remélem – megyek utánad. Remélem, jó neked ott, ahol vagy és abban biztos vagyok, hogy ott már neked semmi se fáj. Köszönöm, hogy voltál, vagy te ma is, csak már nem érinthetlek. Elhasználták az idegrendszeredet. Sok bajtól menekültél meg korai távozásoddal és szép helyről mentél el. Hatalmas hitvesi szerelemben élve. Ez kísért el utolsó utadra.Jól van úgy, ahogy van.

Találkozunk. Szeretlek.

 

 

2017-05-18

 

thao

mobil-163kk.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.